domingo, 19 de diciembre de 2010

Redaccio sobre el teletraball

• El teletreball es una nova forma de treball que consisteix a fer la feina a destancia , a traves de mitjans informatics , i aquest tipus de trevall facilita al treballador , trevallar amb mes facilitat .
•Els principals aventatges d’aquesta nova manera de trevallar son que , el trevallador pot arriba a la feina abans ,tambe que tinguin mes facilitats a l’hora de trevallar ,tambe a l’hora deplegar.
•Per contra , els inconvenients mes clars es troven en que el treballador es  pot marcar els seus propi horari , tambe en que el caps del trevall no poden adonarse a l’hora que els seus treballadors començen a fer el treball , tambe en que el cap no pot controlar els seus treballadors com per exemple , que el trevallador estigui fen altres coses que no sisgui les que tingui que fer en aquell moment, o que el trevalaldor feci vida social altrvall .
•En síntesi , podem arribar a la conclusio provisional que , el teletreball no sera una manera de trevallar , molt satisfactoria per a unaempresa que necesita que els seus treballadors estiguin molt controlats , encanvi ara els trevalaldors estan molts controlats .

No hay comentarios:

Publicar un comentario